Followers

About Me

My photo
Cahaya yang baik- semoga menjadi hamba,anak dan pelajar yang solihah..juga prof.dr. yang solihah...in shaa Allah. Seek only to give and you will receive :)

Monday, January 25, 2010

demam birthday..

bismillahirrahmanirrahim...

chesuatamhammida
chesuatamhammida...
hehe...hari sabtu baru ni merupakan hari lahir aku...Ya Allah terasa cepat waktu berlalu...hmm...hari tu kitorang pergi pantai teluk bidara (picnic)...awal2 pagi lagi kami dah pergi..tempat tu cantik sangat...subhanallah macam kat pulau plak rasa..sebenarnya ada ambik gambar tapi tak leh nak share sabab tak transfer lagi...hari tu mak aku masak mee rebus...kitorang balik ade la dalam pukul 9:30 pagi...balik tu terus je pergi amik kek...lepas tu makan kek plak...yang sedihnya esok tu sampai la hari ni aku demam...memang masa hari sabtu tu aku rasa macam nak demam..(tula pergi rasa lagi...) huhuhu...kawan aku a.k.a doktor tak bertauliah aku cakap aku dijangkiti wabak "demam birthday"...ade ke??ok la..buat semua yang telah membesarkan,menjaga aku,thanks for everything..jasa korang akan ku kenang sepanjang hayat..buat umi...thanks for everything..pengorbananmu tak ternilai dengan wang,harta benda... jazakumullahukhairankasiira..

3 comments:

  1. buat semua yang telah membesarkan,menjaga aku>>> kak irah!! ahahaha

    :D
    dah bsr pjg adik kak irah ni..

    love u so much!

    ReplyDelete
  2. salam..
    kak irah:jap ek,,nak tengaok senarai..
    kak irah,kak irah...
    ha! ade!!
    thank you!!
    love u too

    ReplyDelete